Speurtochten!

Heeft u ook zo’n zin om er even op uit te gaan? Een ommetje door het dorp? Een fietstochtje naar de kust? Dan hebben we voor u iets moois voorbereid! Voor Cadzand-dorp hebben we 2 wandelbingo’s gemaakt met foto’s. Print het formulier uit en ga op zoek naar de foto’s in het dorp. Kruis ze aan en maak zo uw bingo-kaart compleet!

Wandelbingo ontdek en geniet in Cadzand-dorp

Wandelbingo er-op-uit in Cadzand-dorp

Daarnaast hebben we ook een fotospeurtocht in en om Cadzand gemaakt. Een route van ongeveer 17 kilometer. Met het formulier met foto’s en vragen, gaat u op pad. Zoek de locaties en beantwoord de vragen. De inzending met de meeste goede antwoorden wint een prijsje! Lever daarvoor uiterlijk 14 maart 2021 het antwoordformulier in (zie spelregels).

Fotospeurtocht in en om Cadzand

Heeft u zelf thuis geen printer om de formulieren af te drukken? Ga dan naar de minibieb in Cadzand-dorp of naar de Spar in Cadzand-bad om een formulier op te halen.

De Dorpsraad Cadzand wenst u veel wandel-, fiets- en puzzelplezier toe!

Puzzel-speurtocht 22 augustus 2020

Op zaterdag 22 augustus a.s. organiseert de Dorpsraad Cadzand een puzzel-speurtocht  door Cadzand!

Er zullen 2 routes zijn: een looproute door Cadzand-dorp en een fietsroute rondom Cadzand(-Bad).

Iedereen is welkom om mee te doen! Kinderen onder de 10 mogen onder begeleiding van een volwassene meedoen.

De routes kunnen gelopen en gefietst worden tussen 10.00 en 16.00 uur.

Hier kunt u de deelnameformulieren downloaden en uitprinten:

2020 08 18 deelnameformulier wandel

2020 08 18 deelnameformulier fiets

Neem zelf een pen mee!

De deelname is voor eigen risico en natuurlijk houden we 1.5 meter afstand van elkaar.

We hopen dat velen van jullie met ons mee in beweging komen, nu we al zolang geen activiteit hebben gehad samen.

Namens de Dorpsraad,

Wigbert, Ludo, Marjolein, Maatje, Marianne, Inge, Jan, Constant, Peter en Marie-José

Eneco Clean Beach Cup 2020

Sinds een aantal jaar organiseert Moio Beach samen met onze Zuiderburen, de Eneco Clean Beach Cup 2020. Het evenement was vorig jaar, mede dankzij het prachtige weer, een groot succes. Vorig jaar verzamelden de vrijwillige deelnemers wel 78,42 kilogram afval op het strand van Cadzand! Denk hierbij aan plastic flessen en boeien tot houten paletten van 2×1,5 meter!

Ondanks dat ons strand in Cadzand één van de schoonste stranden van Nederland is, wil Moio Beach dit jaar tóch het record van (bijna) 80 kilo proberen te verbreken. Doen jullie hier aan mee op zondag 22 maart? Ze kunnen alle hulp gebruiken!

Deelnemers kunnen zich ruim van te voren inschrijven via de website www.enecocleanbeachcup.be. Jong of oud, individueel of met familie, iedereen is welkom!

Op zondag 22 maart kunnen de deelnemers zich tussen 13.00 en 18.00u melden op het terras van Moio Beach en stellen ze verschillende opruim- materiaal beschikbaar.

Eneco clean Beach cup 2020! Op de eerste zondag van de lente pleiten wij voor minder plastic en andere troep door een grote strandschoonmaak in samenwerking met alle Belgische surfclubs en enkele gemeenten in Frankrijk en Nederland. Doen jullie mee en mogen wij rekenen op uw steun?

Voor meer informatie kunt u surfen naar www.enecocleanbeachcup.be.