Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht

Sinds een aantal jaren is het Zwingebouw het dorpshuis van Cadzand. Momenteel wordt wordt de binnenkant opgeknapt met onder andere een nieuwe keuken en toiletgroep.

De dorpsraad wil van deze gelegenheid gebruik maken om ook aan de buitenkant het een en ander te realiseren.

In overleg met de eigenaar van het gebouw willen wij de groenstrook aan de zij- en achterkant aanpassen. Op deze plek willen wij een petanquebaan, twee beweegtoestellen voor senioren en een dorpsbibliotheek plaatsen. Verder zouden wij, door plaatsing van enkele bankjes, een zithoekje willen creëren.
Inmiddels is er een oude telefooncel beschikbaar gesteld. Verder hebben wij sponsoring ontvangen voor beweegtoestellen.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om het volgende te realiseren want wij kunnen het niet alleen!!

•vrijwilligers die kunnen helpen bij het opknappen van een telefooncel tot een dorpsbibliotheek:

•Vrijwilligers die ons kunnen helpen om in de loop van dit najaar alle bovengenoemde zaken aan te leggen (petanquebaan, beweegtoestellen, bieb enz).

Voor vragen of aanmelden kunt u een mail sturen naar de dorpsraad, info@dorpsraadcadzand.nl

Alvast bedankt! Dit bericht mag gedeeld worden!

2 gedachten over “Vrijwilligers gezocht!”

1. Ik wil graag helpen maar ben enkel in de week van 7 tot 13 mei in Cadzand .
    Deze zomer na half Juli ben Ik er ook weer voor een paar weken ! Dus zeg t maar als jullie mijn hulp kunnen gebruiken ! Ik vind het een heel leuk initiatief ! Groetjes Marion

1. Beste Marion,

Ik zet je op de vrijwilligerslijst! Mocht het nodig zijn dan nemen we contact met je op.
      Alvast bedankt,
      Namens Dorpsraad Cadzand