Plannen rondom het Zwingebouw

De binnenkant van het Zwingebouw is inmiddels helemaal klaar. Tijd om de ruimte rond het Zwingebouw aan te pakken. De plannen zijn inmiddels vergevorderd en goedgekeurd door de gemeente Sluis. Aan de voorkant en zijkant van het Zwingebouw worden de struiken weggehaald of verlaagd.

Op het stuk wat vrijkomt aan de voorkant komt een Petanque baan. Er worden ook bankjes geplaatst. Aan de zijkant van het Zwingebouw (aan de kant van de ingang) komt een beweegtuin. Hiervoor is inmiddels een Arm Rotation+ en een Cyclone Fit+ met 1 zitje besteld. Ook hier komen bankjes.

Verder komt er aan deze kant een mini bibliotheek. Alles wordt natuurlijk netjes afgewerkt, bestraat enz.

De planning is om dit vanaf midden maart te realiseren.

We zoeken nog steeds vrijwilligers om ons te helpen dit volledig te realiseren. Denk hierbij aan het uithalen/verlagen van de struiken, opnieuw bestraten, beweegtoestellen plaatsen enz enz. Geef u hiervoor op via info@dorpsraadcadzand.nl en ontvang meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *