Bloembakken Sponsoring

Beste bewoner van Cadzand

Ook dit jaar willen wij graag weer de bloemetjes buiten zetten.

Dit kan echter niet zonder uw hulp. Wij zijn op zoek naar sponsors, want ook nu willen wij, voor het vierde jaar op rij, graag weer bloembakken aan de lantaarnpalen in de Mariastraat en Erasmusweg hangen.

Ter verfraaiing van het dorp heeft de Dorpsraad in de voorgaande jaren bloembakken laten ophangen in beide straten. Dit was toen mede mogelijk met subsidie van de gemeente Sluis en een donatie van de Ondernemersvereniging van Cadzand.

Dit jaar vragen wij uw steun. Voor slechts € 25,- kunt u, als bewoners van het dorp, een bloembak sponsoren. De verzorging van de bakken wordt door de Dorpsraad geregeld.

Als tegenprestatie voor de sponsoring zullen wij uw naam vermelden op de site en de facebookpagina van de Dorpsraad.

U wordt sponsor door € 25,- over te maken op rekeningnummer NL69 RABO 0139 4012 96 van de Dorpsraad en onder vermelding : „ sponsoring bloembak 2017”.

2 gedachten over “Bloembakken Sponsoring”

 1. Beste lezer(es).

  Waar kan ik de bloembakken kopen die aan een lantaarnpaal bevestigd kunnen worden?

  Fijne dag/avond verder.

  Mattie van Rooijen
  Amersfoort :)

  1. Beste mevrouw van Rooijen,

   Mijn excuses voor de late reactie. Uw bericht was in ons Spam-vak terecht gekomen. Wij hebben de bloembakken via Van Hoeve Sierteelt in Nieuwvliet.
   Kwekerij en groencentrum “De vier jaargetijden” Van Hoeve Sierteelt, Scherpbierseweg 3 4503 GR Groede Tel: +31(0)117-371344

   Met vriendelijke groeten,
   Namens Dorpsraad Cadzand
   Shelly Beaufort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *