Jaarvergadering

Op 10 februari 2017 hebben we als dorpsraad onze jaarvergadering gehouden in de Hervormde Kerk van Cadzand.

Er was vanaf 19.30 uur een inloop met koffie en thee.

Om 20.00 uur startte het programma: Voorstellen van de dorpsraadleden en een vlotte impressie van de onderwerpen waar we ons zoal mee bezig houden gedurende het hele jaar. Ook de verdeling van taken tussen de verschillende dorpsraadleden kwam aan bod. Hierdoor kan iedereen zien hoe de taken verdeeld zijn en bij wie je voor welke vraag moet zijn.

Wethouder van de Vijver was onder de toehoorders, Jacky van Cuyck moest vanwege de sneeuwval verstek laten gaan.

Vanuit het publiek kwam de vraag hoever het met de kustschool staat, welke beantwoord werd door Wigbert Steenbeek (wat locatie voor komende jaren betreft nog geen zekerheid, wel nieuwe lesmethodes).

Ook bezorgdheid over herstel van de Lange Strinkweg nog voor het toeristenseizoen. Waterschap voert nog voor de zomer onderhoudswerkzaamheden uit. We moeten goed de vinger aan de pols houden wat betreft ontsluiting van Noordzee Residence en de rest van de kust. Ook voor de aanwonenden!!

Tijdens de pauze kreeg iedereen een feestelijk glas cava om te toasten op het 20 jarig bestaan van de dorpsraad (juli jongsleden).

Na de pauze was het woord aan Maikel Harte die ons vermaakt heeft met cabaret en liedjes met als afsluiter: Kapitein Rooibos!

Na afloop heeft iedereen informeel nog gezellig kunnen napraten.

Via onderstaande link komt u bij de presentatie van deze avond:

Zie hier ook het financieel verslag:

Resultatentrekening 2016