Het beste idee van Cadzand en Jaarvergadering

Wie heeft het beste idee van Cadzand en presenteert dit op de jaarvergadering?

Jaarvergadering

Op 26 januari 2018 organiseert de dorpsraad Cadzand weer een jaarvergadering. Wij nodigen u daarvoor van harte uit.
Inloop in het Zwingebouw vanaf 19.00u met koffie of thee, start om 19.30u.

U krijgt zoals u dit gewend bent van ons een overzicht van alle activiteiten en het financieel verslag van de Dorpsraad Cadzand. We blikken samen terug op afgelopen jaar. Mocht u vragen hebben dan krijgt u gelegenheid deze te stellen.

Dit jaar zal het echter niet alleen de dorpsraad zijn die iets te melden heeft. Na de pauze dagen wij u uit!

Voor de jaarvergadering van 2018 dagen wij u, bewoners van Cadzand, uit!

Wij nodigen alle verenigingen, straten, scholen, clubs, stichtingen, bejaardensoos, koor, vriendengroepen (en iedereen die we vergeten zijn) uit Cadzand uit om de uitdaging met jullie medebewoners aan te gaan om in maximaal 5 minuten uw idee voor Cadzand te presenteren. Heb je bijvoorbeeld geld nodig om iets leuks voor je straat te organiseren? Heb je geld nodig voor nieuwe instrumenten van je muziekvereniging? Je wilt iets organiseren voor je club maar komt net een bedrag te kort? Wil je wat extra activiteiten voor de soos? Kortom, bedenk een goed plan wat verbonden is aan Cadzand en doe mee!

Het beste idee voor Cadzand wint een bedrag van € 500,- welke zij mogen besteden aan de uitvoering van hun idee. Voor de nummers 2 en 3 is er respectievelijk een bedrag van € 300,- en € 200,- beschikbaar.

Hoe doe je mee?

– meld je aan via info@dorpsraadcadzand voor 12 januari 2018
– maak een pitch van maximaal 5 minuten om je plan aan het kritische publiek van Cadzand te presenteren waarom jullie idee het beste is (denk hierbij aan een powerpoint presentatie, kort optreden, zangstuk of een filmpje)
– presenteer dit tijdens de jaarvergadering op vrijdag 26 januari 2018

Hoe kun je winnen?
– tijdens de jaarvergadering wordt er na het voorstellen van alle ideen gestemd door alle aanwezigen d.m.v. een anoniem stembriefje
– de drie ideeën met de meeste stemmen winnen een geld bedrag van €500.00, €300.00 of €200.00
– bij een gelijke stand wordt er geloot

Spelregels:

– Er zijn minimaal 5 inzendingen nodig om dit door te kunnen laten gaan
– Er kunnen maximaal 10 inzendingen hun plan presenteren tijdens de jaarvergadering op vrijdag 26 januari 2018
– Bij meer dan 10 inzendingen maakt de Dorpsraad Cadzand een voorselectie
– Deelnemers moeten een aantoonbare band met Cadzand hebben
– Het prijzengeld moet ten goede komen aan een idee wat verbonden is met Cadzand
– De dorpsraad maakt het voorbehoud een inschrijving om wat voor reden ook te weigeren
– over de uitslag valt niet te discussiëren
– het prijzengeld wordt uitgekeerd nadat een verantwoord en goed onderbouwd financieel plan is ingediend

Wij hopen op heel veel aanmeldingen zodat we de drie beste plannen financieel kunnen ondersteunen!

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch 2018 toe!

Namens Dorpsraad Cadzand
Isabelle, Conny, Marjolein, Wigbert, Shelly, Inge, Maatje, Jan en Peter

2 gedachten over “Het beste idee van Cadzand en Jaarvergadering”

1. Beste dorpsraad,

Het afblazen van ” het beste idee” vind ik erg jammer, de voetbalvereniging had namelijk een goed idee willen indienen met betrekking tot het ophalen van het oud papier. De tijd om dit idee in te dienen ( 9 dagen!) was echter veel te kort. Zo’n idee moet natuurlijk wel eerst binnen de club besproken worden, en in elkaar worden gedraaid en dit gaat echt niet in zo’n korte tijd. De opzet is natuurlijk prima maar maak zoiets de volgende keer zeker een maand van te voren bekend dan wordt het wellicht wel een succes.

Henk de Lijser
    V.V. Cadzand.

1. Beste Henk,

Dit bericht was tussen alle spamberichten terechtgekomen en daardoor niet eerder gezien. Mijn excuses daarvoor. De tijd was inderdaad te kort. We bekijken of we deze actie volgend jaar kunnen herhalen en zullen dit dan zeker eerder aankondigen.

Vriendelijke groeten,