2 thoughts on “(Nederlands) Het beste idee van Cadzand en Jaarvergadering”

1. Beste dorpsraad,

Het afblazen van  » het beste idee » vind ik erg jammer, de voetbalvereniging had namelijk een goed idee willen indienen met betrekking tot het ophalen van het oud papier. De tijd om dit idee in te dienen ( 9 dagen!) was echter veel te kort. Zo’n idee moet natuurlijk wel eerst binnen de club besproken worden, en in elkaar worden gedraaid en dit gaat echt niet in zo’n korte tijd. De opzet is natuurlijk prima maar maak zoiets de volgende keer zeker een maand van te voren bekend dan wordt het wellicht wel een succes.

Henk de Lijser
    V.V. Cadzand.

1. Beste Henk,

Dit bericht was tussen alle spamberichten terechtgekomen en daardoor niet eerder gezien. Mijn excuses daarvoor. De tijd was inderdaad te kort. We bekijken of we deze actie volgend jaar kunnen herhalen en zullen dit dan zeker eerder aankondigen.

Vriendelijke groeten,