Jaarvergadering nieuwe info

Een paar weken geleden heeft de dorpsraad, op diverse wijzen, iedereen die verbonden is met Cadzand uitgedaagd om zijn of haar beste idee voor Cadzand te presenteren tijdens de komende jaarvergadering.

Als tegenprestatie zouden, na stemming door het publiek, de beste drie ideeën beloond worden met een geldbedrag!

Aan deze competitie hadden wij een aantal spelregels verbonden. Een daarvan was een minimaal deelnemersaantal van vijf ideeën. Helaas is het aantal inschrijvingen lager waardoor er geen sprake kan zijn van een wedstrijdverband.

Mede hierom heeft de dorpsraad, tot haar spijt, moeten besluiten af te zien van ‘het beste idee voor Cadzand’.

Wij zijn als dorpsraad  momenteel drukdoende om een nieuw en leuk programma op te zetten. Dit lukt ons echter niet in twee weken en daarom zal de dorpsraadsvergadering van 26 januari verplaatst worden naar vrijdag 16 februari.

Locatie Zwingebouw, inloop vanaf 19.00u met koffie/thee, aanvang 19.30u.

U krijgt zoals u van ons gewend bent een overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar en een financieel overzicht.

Met vriendelijke groet en tot de 16e februari,