Rabobank Clubkas Aktie

Inmiddels heeft u de envelop van de Rabobank Clubkas Aktie in de bus gehad als u lid bent van de Rabobank. U kunt vanaf nu dus op ons stemmen! Wij hebben uw stem nodig!

Rabobank heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Zeeuws Vlaanderen. Na het succes van vorig jaar organiseert de bank in 2018 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 180.000,= beschikbaar. Ook de Dorpsraad Cadzand doet weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Leden van Rabobank Zeeuws Vlaanderen mogen van woensdag 4 t/m maandag 16 april 2018 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 180.000,=) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. De Dorpsraad Cadzand ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

We proberen zo veel mogelijk stemmen te werven. Deze bijdrage gebruiken we om weer de Dorpsbrunch te kunnen organiseren. Dus stem op ons en vraag ook je familie, vrienden, kennissen enz. om hun stem op onze dorpsraad!

Hoe stemmen
Ben je lid van Rabobank Zeeuws Vlaanderen? Dan ontvang je op 3 april 2018 een stemkaart.
Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via www.rabobank.nl/zvl op ons kunt stemmen!

Alvast hartelijk dank voor je stem!