Beste idee van Cadzand

Het beste idee van Cadzand, verdien geld voor uw club, vereniging, school enz.

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert de dorpsraad Cadzand weer een jaarvergadering.

Voor de jaarvergadering van 2019 dagen wij u, bewoners van Cadzand, opnieuw uit!

Wij nodigen alle verenigingen, straten, scholen, clubs, stichtingen, bejaardensoos, koor, vriendengroepen (en iedereen die we vergeten zijn) uit Cadzand uit om de uitdaging met jullie medebewoners aan te gaan om in maximaal 5 minuten uw idee voor Cadzand te presenteren.

Heb je bijvoorbeeld geld nodig om iets leuks voor je straat te organiseren? Heb je geld nodig voor nieuwe instrumenten van je muziekvereniging? Je wilt iets organiseren voor je club maar komt net een bedrag te kort? Wil je wat extra activiteiten voor de soos?

Kortom, bedenk een goed plan wat verbonden is aan Cadzand en doe mee!

Het beste idee voor Cadzand wint een bedrag van € 500,- welke zij mogen besteden aan de uitvoering van hun idee. Voor de nummers 2 en 3 is er respectievelijk een bedrag van € 300,- en € 200,- beschikbaar.

Hoe doe je mee?

– meld je aan via info@dorpsraadcadzand.nl voor 21 december 2018

–  maak een pitch van maximaal 5 minuten om je plan aan het kritische publiek van Cadzand te   presenteren waarom jullie idee het beste is (denk hierbij aan een powerpoint presentatie, kort optreden, zangstuk of een filmpje), lever dit uiterlijk op 18 januari 2019 in via info@dorpsraadcadzand.nl

– presenteer het idee  tijdens de jaarvergadering op vrijdag 1 februari 2019.

Hoe kun je winnen?

– tijdens de jaarvergadering wordt er na het voorstellen van alle ideeën gestemd door alle aanwezigen d.m.v. een anoniem stembriefje – de drie ideeën met de meeste stemmen winnen een geld bedrag van €500.00, €300.00 of  €200.00

– bij een gelijke stand wordt er geloot

Spelregels:

– Er zijn minimaal 5 inzendingen nodig om dit door te kunnen laten gaan

– Er kunnen maximaal 10 inzendingen hun plan presenteren tijdens de jaarvergadering op vrijdag 1 februari 2019

– Bij meer dan 10 inzendingen maakt de Dorpsraad Cadzand een voorselectie

– Deelnemers moeten een aantoonbare band met Cadzand hebben

– Het prijzengeld moet ten goede komen aan een idee wat verbonden is met Cadzand

– De dorpsraad maakt het voorbehoud een inschrijving om wat voor reden ook te weigeren

– over de uitslag valt niet te discussiëren

– het prijzengeld wordt uitgekeerd nadat een verantwoord en goed onderbouwd financieel plan is ingediend

Wij hopen op heel veel aanmeldingen zodat we de drie beste plannen financieel kunnen ondersteunen!

Wij hebben geprobeerd met deze mail zoveel mogelijk verenigingen, clubs, school, soos enz te bereiken.

Mocht u toch opmerken dat we iemand vergeten zijn, stuur deze mail dan gerust door!

Namens Dorpsraad Cadzand Isabelle, Conny, Marjolein, Wigbert, Shelly, Inge, Maatje, Jan Peter, Constant en Ludo