Heel Cadzand Bakt

Op vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober organiseert de dorpsraad in het zwingebouw een splinternieuw evenement: Heel Cadzand Bakt!
We transformeren het zwingebouw naar een gezellige koffie en theeschenkerij!

Op Vrijdag 4 oktober kunt u gratis boomgaardfruit (appels en peren) ophalen tuusen 19.00-20.00 uur. Op Zaterdag 5 oktober dient u uw creatie in te leveren tussen 13.00-14.00 uur. Daarna volgt een live jurering door een zeer deskundige jury tussen 14.00-15.00 uur.

SPELREGELS:

• aanmelden voor de wedstrijd uiterlijk op 30 september! middels email info@dorpsraadcadzand.nl of bij Conny Nortier
  • u neemt zelf een tasje of doosje mee als u het fruit ophaalt
  • een baksel bestaat uit 1 taart of in geval van cupcakes of klein gebak: 6 stuks
  • het baksel wordt na de wedstrijd verkocht voor het goede doel
  • u gebruikt in uw gebak de appels en peren die u ter beschikking hebt gekregen
  • alle leeftijden kunnen deelnemen
  • jurering zal blind geschieden
  • over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Vanaf 15.00 uur start de prijsuitreiking en veiling van het winnende gebak / de taart.  De veilingmeest is niemand minder dan onze burgemeester Marga Vermue!

En natuurlijk kunt u daarna genieten van een heerlijk kopje koffie of thee (1 euro) met een lekker stuk taart (2 euro). Als u na de prijsuitreiking gebak wilt kopen om mee naar huis te nemen, moet u zelf een doosje meenemen.

De duurzame koffie is van de Zeeuwse branding. Koffie gebrand voor Zeeland. Windkracht 4 of 6. U moet ze proeven!

De theesoorten zijn geleverd door Olijf, uit Breskens. De culinaire cadeau en lifestyle webshop. U kunt kiezen uit 4 verschillende soorten losse thee (zwarte, groene, etc.)

De opbrengst van de veiling en van de verkoop van het gebak gaat naar Stichting Kanjerketting voor kinderen met kanker die zware behandelingen moeten ondergaan.

We hopen dat we er een gezellig en culinair evenement van kunnen maken.

Komt allen en geniet!