Corona-virus

In deze bizarre tijd, nu het corona-virus door ons land en heel de wereld gaat, wordt iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden en thuis te blijven. Vooral de ouderen en zieken om ons heen, zijn extra kwetsbaar voor dit virus. Velen van jullie zullen gisteren de toespraak van Premier Rutte gezien hebben, die uitlegt dat deze periode nog lang gaat duren. EN de oproep om op elkaar te letten. Er zijn in Nederland al vele initiatieven van de grond gekomen om elkaar te helpen. Als Dorpsraad Cadzand roepen we jullie ook op om extra te zorgen voor de ouderen, eenzamen en zieken om je heen. Misschien een boodschapje voor de buurvrouw die oud en alleen is? Of een maaltijd koken voor de overbuurman die chronisch ziek is en nu niet meer uit zijn huis komt. Laat ze nu niet alleen. SAMEN staan we sterk en komen we deze crisis te boven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *