Speurtochten!

Heeft u ook zo’n zin om er even op uit te gaan? Een ommetje door het dorp? Een fietstochtje naar de kust? Dan hebben we voor u iets moois voorbereid! Voor Cadzand-dorp hebben we 2 wandelbingo’s gemaakt met foto’s. Print het formulier uit en ga op zoek naar de foto’s in het dorp. Kruis ze aan en maak zo uw bingo-kaart compleet!

Wandelbingo ontdek en geniet in Cadzand-dorp

Wandelbingo er-op-uit in Cadzand-dorp

Daarnaast hebben we ook een fotospeurtocht in en om Cadzand gemaakt. Een route van ongeveer 17 kilometer. Met het formulier met foto’s en vragen, gaat u op pad. Zoek de locaties en beantwoord de vragen. De inzending met de meeste goede antwoorden wint een prijsje! Lever daarvoor uiterlijk 14 maart 2021 het antwoordformulier in (zie spelregels).

Fotospeurtocht in en om Cadzand

Heeft u zelf thuis geen printer om de formulieren af te drukken? Ga dan naar de minibieb in Cadzand-dorp of naar de Spar in Cadzand-bad om een formulier op te halen.

De Dorpsraad Cadzand wenst u veel wandel-, fiets- en puzzelplezier toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *