Kerzantse Kermis 2021

Vanwege de nog steeds geldende regels en maatregelen helaas dit jaar nog geen kermisweekend zoals u dat van ons gewend bent. Wel willen we jullie allen een activiteitenprogramma bieden met vertier en gezelligheid zodat we toch een fijn kermisgevoel kunnen creëren en ondanks alles er samen een fantastisch weekend van kunnen maken.

Dorpsraad Cadzand nodigt u dan ook van harte uit:

Vrijdag 3 september: Seniorenmiddag voor de ouderen van de soos.

Een gezellig samenzijn onder het genot van heerlijk versgebakken wafels en een vers kopje koffie. Lekker keuvelen met elkaar en voor de liefhebbers een spelletje bingo waarbij mooie prijzen te winnen zijn. U bent van harte welkom in het Zwingebouw van 14:00 tot 16:30 uur.

Zaterdag 4 september: Speelmiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Leuke spelletjes in en rondom het Zwingebouw dus doe gezellig mee! Jullie zijn allemaal welkom vanaf 13:30 uur. Om 16:00 uur sluiten we deze fijne middag af met een heuse kinderbingo!

Tijdens het gehele kermisweekend: Speurtocht voor jong en oud!

Met het hele gezin op pad of individueel de buitenlucht in? Doe dan mee met onze speurtocht en maak kans op een leuke prijs! De speurtocht is te volgen tijdens het gehele kermisweekend en vanaf vrijdag 3 september verkrijgbaar in de Minibieb, Giftshop Cadzand (Blv. de Wielingen 34) of hieronder te downloaden.

2021 09 02 Fotoroute Kermis 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *